Angus

Angus

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: 7-8 maanden (augustus 2023 ongeveer)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaatje ongeveer 12 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Net koud terug van ons uitstapje naar Macedonië, waar wij kennis mochten maken met de allerliefste Angus! Wat een heerlijke, speelse en sociale jonge hond. Hij kon in de shelter met alle andere honden goed door 1 deur en toonde zich heel sociaal in zijn spel. Met de mensen om hem heen, komt hij maar al te graag even knuffelen, ook zo met ons, ondanks dat hij ons niet kende, werden we door hem met veel enthousiasme begroet.

Ook deed Angus het super met een 13-jarige, die met ons mee was en liep hij al goed mee aan de riem.

Angus werd door een van de vrijwilligers daar gevonden op straat en gered van een ellendig leven aldaar. Angus is nog geen jaar oud, hij zal binnenkort gecastreerd worden, maar is verder al een heel eind klaar om te reizen.

Wij denken dat Angus iemand heel erg gelukkig kan maken met zijn prettige en sociale energie.

Wilt u een aanvraag doen voor lieve Angus?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Angus in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Angus zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Angus in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Angus sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Angus hier sponsoren.