Areta

Areta

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 4 maanden (februari 2024)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middel-Groot

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

We stellen u graag voor aan Areta. Areta is een volbloed Duitse herder pup, die niet aan de standaarden van de fokker voldeed. Zij en haar zus Atena zouden gedumpt worden, maar daar heeft onze rescuer een stokje voor gestoken.

Areta is een 4 maanden oude pup, die sociaal is met andere honden, in de shelter doet ze het ook goed met de aanwezige katten. Ze is leerbaar en slim! Areta zoekt een plekje waar lekker met haar gewerkt gaat worden en ze wel prachtig gevonden wordt ondanks wellicht wat schoonheidsfoutjes in de rasstandaard. De dierenarts ziet in elk geval 2 gezonde pups.

Wilt u een aanvraag doen voor Areta?
Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Areta in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Areta zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Areta in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Areta sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Areta hier sponsoren.