Athena GERESERVEERD

Athena GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 3 maanden (geboren ongeveer begin juni)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Mag ik bij jou?

Athena werd gevonden met haar broertje Ahil, zij waren toen nog zo klein dat ze nog met een fles gevoed moesten worden. Deze 2 schatjes hebben dus de nodige aandacht en tijd nodig gehad van onze rescuer. Inmiddels is zij opgegroeid tot een leuke, lieve en sociale pup. Over een paar weken is Athena klaar om te reizen en daarom gaan we ook voor haar aan de slag.

Athena gaat goed om met andere honden en is ook sociaal naar de katten in de shelter. Athena is een super sociaal en niet angstig pupje. Zij is geboren ongeveer begin juni. Athena verblijft nog in Macedonië, maar pakt graag haar koffertje om richting NL of BE te vertrekken.
Naar verwachting groeit zij uit tot een middelmaatje.

Wilt u een aanvraag doen voor Athena?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Athena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Athena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Athena in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Athena sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Athena hier sponsoren.

Invulformulier voor Athena:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit