Aya

Aya

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: pup, 5,5 maand (half febr ’23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Ze is geweldig, deze Aya. Ze lijkt op een kleine Dobermann, vindt haar redder in Noord-Macedonië. Lange pootjes, alleen niet dat grote lichaam. Aya komt uit het gemeente-asiel in Skopje, waar ze samen met Arya was gedumpt voor de poort. Arya vind je ook op onze website.

Aya is rond de 5,5 maand en zo heel graag haar koffertje pakken om deze kant op te reizen. Zij is er ook helemaal klaar voor in ieder geval, want ze heeft alle benodigde vaccinaties gehad. 

Het is een vrolijk meisje met veel energie, wat natuurlijk ook hoort bij een pup. Als ze de kans krijgt, zal ze lekker snel rondjes rennen. En van knuffelen houdt Aya ook. Doordat eten schaars is geweest, heeft ze wel de neiging haar voer te beschermen.Als er andere dieren in huis zijn, is dit wel iets om mee te oefenen.

Wilt en kunt u deze leuke pup een heerlijk huisje geven, waar ze verder kan opgroeien? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Aya in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Aya zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Aya:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit