Azra

Azra

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid ongeveer een kleine middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Azra is een prachtige, lieve en speelse pup welke in Macedonië verblijft. Zij is geboren ongeveer half juli 2023 en bijna klaar om te reizen. Azra is sociaal met andere honden en heel erg toe aan het ‘uitvliegen’. Ze heeft een sociaal karakter naar mens en dier en ondanks dat het een actieve pup is, is haar karakter iets rustiger van aard dan die van Loki.

Ook voor Azra zoeken we een warme mand, waar ze zich verder met hulp van lieve baasjes mag gaan ontwikkelen tot een leuke huishond. Wij adviseren daarbij altijd een cursus te gaan doen. Hiervan heeft u als het goed is nog jaren plezier en is goed voor de band tussen hond en baas.
We verwachten dat Azra uitgegroeid een kleine middel tot middelmaat hond zal zijn.

Wilt u een aanvraag doen voor dit prachtige blonde hondje?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Azra in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Azra zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Azra in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Azra sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Azra heeft al iemand die haar sponsort op afstand en daarbij helpt haar veilig te houden tot we haar warme mand hebben gevonden!