Barky

Barky

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2018

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat

▪️ Verblijft in: Roemenië

Barky verblijft in een privé shelter in Roemenië, hij ongeveer geboren in 2018.

Het is een sociale jongen en lekker speels en actief. Als het etenstijd is in de shelter wil hij zijn bordje wel graag wat verdedigen, dus dat is een kleinigheid waar even rekening mee gehouden moet worden. Het is een dingetje wat in veel shelters vaak voorkomt.
Barky kon in het begin best wel wat blaffen, maar dat is wel een beetje over. Hij kan ook al goed meewandelen aan een tuigje.

Spreekt dit leuke kereltje uw ook zo aan en wilt u graag een aanvraag doen voor hem?

Hij is gevaccineerd, gecastreerd, gezond en klaar om te reizen als jij dat ook bent. Wil je Barky in huis nemen?

Bent u niet in de gelegenheid om Barky in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Barky sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Barky hier sponsoren.