Barky

Barky

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middelgroot

Verblijft in: Roemenië

Bent u op zoek naar een viervoeter die energie, charisma en heel veel liefde uitstraalt? Maak kennis met Barky, een lieve kerel met een hart van goud, die momenteel in het privéopvang van onze rescuer Gabriela in Roemenië woont. Op een geschatte leeftijd van vijf jaar is Barky klaar om zijn verleden achter zich te laten en een toekomst vol vreugde en kameraadschap tegemoet te gaan.

Deze sociale en levendige jongen is altijd klaar voor een geweldige tijd, of het nu een apporteerspelletje is of een wandeling door het park.

Hoewel Barky dol is op het gezelschap van mensen, heeft hij een zwakke plek voor de dames. Volgens Gabriela is Barky een gediplomeerde ladies man die gedijt op hun aandacht en genegenheid. Wat de mannen betreft, Barky vraagt ​​gewoon om wat extra tijd en geduld terwijl hij zich aanpast aan hun aanwezigheid – zijn hart van goud is het wachten waard.

Barky heeft een lange weg afgelegd in het overwinnen van zijn aanvankelijke blafneigingen. Dankzij de verzorgende omgeving die Gabriela biedt, is hij getransformeerd in een welgemanierde en beheerste metgezel.

Bovendien is de aanvankelijke verlegenheid van Barky weggesmolten, waardoor een hond tevoorschijn komt die klaar is om het leven met open poten te omarmen. Op dit punt is Barky klaar en staat te popelen om zijn eeuwige thuis te vinden. 

Hij is gevaccineerd, gecastreerd, gezond en klaar om te reizen als jij dat ook bent. Wil je Barky in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Barky in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Barky zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Barky in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Barky sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Barky hier sponsoren.

Het invulformulier voor Barky:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit