Baron

Baron

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat met ongeveer 15 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Ook Baron hebben we ontmoet in Macedonië, het is niet alleen een prachtige hond (een grote hond op korte pootjes), maar ook nog eens super sociaal met de andere honden en dol op mensen. Baron een is energieke hond en zal lekkere wandelingen en spelen met andere honden in bos of strand waarschijnlijk enorm waarderen. Maar ook na een leuke dag lekker knuffelen met de baas op de bank, zien we hem zeker wel doen.

Hij vindt het heerlijk om te stoeien, rennen en te spellen met de andere honden, maar zodra hij in de gaten heeft dat iemand (van de tweebenige) de handen vrij heeft, komt hij maar al te graag even met je stoeien en knuffelen. Wij hebben hem echt ervaren als een hartstikke leuke hond en ook hij heeft onze harten gestolen.

Wandelen aan de riem doet hij ook al erg goed! Baron is klaar om zijn koffertje te pakken en we hopen dat iemand in Nederland of België zijn of haar huis en hart openstelt voor deze leuke knul!

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Baron in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Baron zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Baron in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Baron sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Baron hier sponsoren.