Belich

Belich

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 6 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaatje

Verblijft in: Macedonië

In de buurt waar Belich gedumpt werd (rondzwierf), vonden een paar buurtgenoten het nodig de aanwezige honden te vergiftigen. Belich is een van de honden, die op tijd, voordat ze iets binnen kreeg veilig is ondergebracht.

Belich is een hartstikke leuke hond van middelgroot formaat. Zij is ongeveer 6 jaar oud. Heel sociaal met andere honden en ook sociaal met katten.

Belich zoekt haar eigen warme mand. Kunt u haar die mand bieden? Zij verblijft momenteel nog in Macedonië, maar is klaar om te reizen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Belich in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Belich zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Belich in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Belich sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Belich hier sponsoren.

Invulformulier voor Belich:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit