BELINDA

BELINDA

Teef

Geboren rond: juni 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groot 53cm

Verblijft in: Roemenië

Onze lieve Belinda werd samen met haar 3 nestgenootjes op straat gevonden nadat ze achteloos door iemand daar achter werd gelaten. 

Op straat hadden ze allemaal jammer genoeg weinig kans op overleving, dus heeft onze rescuer Nicol hun meegenomen naar de opvang die zich situeert in Roemenië. Daar wacht Belinda vol verwachting en ongeduld op haar forever-after mandje. 

Belinda is een opgewekte jonge dame die heel graag speelt en op ontdekkingstocht gaat in nieuwe omgevingen. Ze is echt een nieuwsgierig aapje dat nog veel nieuwe dingen moet leren kennen!

Belinda kan heel goed overweg met haar soortgenootjes alsook kinderen. Ze geniet van de aandacht en wordt enorm graag geaaid. Ze is wel een beetje schuchter bij nieuwe mensen en heeft dus eventjes tijd nodig om helemaal open te bloeien.

We hopen hartelijk dat Belinda gauw haar gouden mandje gaat vinden, waar ze nog veel nieuwe dingen kan leren, nieuwe avonturen kan beleven en gelukkig oud kan worden! We zijn ervan overtuigd dat als ze er de kans toe krijgt, ze een trouwe aanwinst voor de familie zou worden!

Belinda is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en reist met een EU paspoort naar haar nieuwe thuis!

Bent u geïnteresseerd?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Belinda in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Belinda zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Belinda in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Belinda sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Belinda hier sponsoren.