Benji

Benji

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Geboren: 2020, nu rond 4 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelgroot, ongeveer 45 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Maak kennis met dit kleine zonnetje: Benji! 

Benji is een lieve hond die verblijft in het asiel van onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië. 

Deze leuke jongen is lief, sociaal en erg speels. Benji toont vrij veel energie en is de perfecte match voor lange wandelingen, liefhebbers van buitenactiviteiten en degenen die een groter appartement of zelfs een tuin hebben.

Benji is waarschijnlijk geboren in 2020 en is een middelgrote hond van ongeveer 45 – 50 cm. Hij werd naar het openbare asiel in Onesti gebracht, waar Gabriela hem oppikte en naar haar eigen asiel bracht. Benji is goed aan de lijn, maar zal veel baat hebben bij meer training. 

Hij is al gesteriliseerd en zal gevaccineerd, gechipt, ontwormd en met een Europees paspoort reizen. Wil jij deze geweldige hond in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Benji in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Benji zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Benji in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Benji sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Benji hier sponsoren.