Billy

Billy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 1,5-2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee, hij is bang voor de kat

Formaat: Klein, 6 kg

Verblijft in: Macedonië

Toen onze rescuer aan de wandel was met haar eigen hond, werd ze door een lief klein hondje aandachtig gevolgd. Zo klein, dat hij kansloos op straat in Macedonië. Uitgemaakte zaak hij ging mee naar huis. Dit kleine ventje is omgedoopt tot Billy en Billy verblijft momenteel in de shelter in Macedonië. Een plek die toch best een beetje intimiderend is met alle andere honden (veel jong, druk en speels), die allemaal fors groter zijn dan hij.

Billy is dus wel sociaal met de andere honden, maar door zijn formaat soms erg onder de indruk. Ook heeft hij kennis mogen maken met een kat, die was toch ook best wel spannend. Dus formeel gezien is hij niet sociaal met katten, maar gaat ze dus wel uit de weg.

Billy is lief naar mensen en houdt van aandacht. Hij heeft een rustige aard, maar dat kan in een andere omgeving ook zo weer anders zijn natuurlijk.

Billy zoekt zijn eigen warme mandje en wij hopen dat er iemand voorbijkomt die zegt: ‘Ja die past uitstekend bij mij.’
Bent u dat misschien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Billy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Billy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Billy in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Billy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Billy hier sponsoren.

Invulformulier voor Billy:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit