Blacky

Blacky

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Blacky is een 2 jarige Beagle reu, die al zo’n 7 maanden in een kennel verblijft. Blacky is heel sociaal met andere honden en verblijft momenteel nog in Macedonië.

Zijn vorige eigenaar is vergeten wat in de opvoeding te doen, wat heeft geresulteerd in een niet opgevoede, ongesocialiseerde en reactieve hond (naar nieuwe mensen en niet naar honden). Echter ziet zijn rescuer echt potentie. In wezen staat de Beagle ook bekend om zijn tolerante en zachtaardige karakter. Zij worden niet voor niets ingezet als test honden in laboratoria. Het ontbreekt echter echt in de tijd om daar voldoende in te investeren.
Viktor kan alles met hem doen, aanlijnen om te gaan wandelen, medicijnen toedienen, knuffelen, etc. is geen probleem. Zodra Blacky kennis moet maken met nieuwe mensen ontstaan de issues. Hij reageert dan reactief (blaffen), zonder daarbij agressief te zijn.

Wij houden eigenlijk niet zo van de term de leiding nemen, maar dit is waarschijnlijk een hondje wat echt wat meer grenzen, structuur en veiligheid nodig heeft. Vermoedelijk komt dit kereltje ook op dit moment echt beweging en snuffeltijd tekort waardoor hij mogelijk extra gefrustreerd raakt.
Ben jij nou een ervaren hondenbezitter en weet je hoe je met dit gedrag om moet gaan en zie jij het zitten om met hem te gaan werken, zodat hij niet rest van zijn leven in kennels hoeft te slijten?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Blacky in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Blacky zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Blacky in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Blacky sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Blacky hier sponsoren.

Invulformulier voor Blacky:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit