Blondy

Blondy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat op 5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja, zie de filmpjes

Formaat: Klein – medium, 40 cm en 12 kg

Dit knappe, ruwharige hondje heet heel toepasselijk Blondy. Deze naam kreeg ze van haar rescuer, nadat zij Blondy moederziel alleen in de Roemeense velden vond. Blondy’s leeftijd wordt geschat op 5 jaar.

Dit blonde meisje is een relatief kleine hond van zo’n 40 cm en 12 kilo. Ze verblijft nu nog in Constanta, Roemenië bij een opvanger. Maar wat zou een eigen gezin – waar Blondy voor altijd mag blijven – geweldig voor haar zijn. Bij iemand die tijd, liefde en energie in haar wil steken. Zo moet ze bijvoorbeeld nog wel leren aan de riem te lopen. 

Op de filmpjes ziet u dat Blondy omringd wordt door katten. Wat een lief gezicht! Met andere honden doet Blondy het ook goed. Blondy is erg vriendelijk naar mensen, groot en klein. Ze is gesteriliseerd en gevaccineerd. Dat betekent dat ze helemaal klaar is om een glimmend paspoort te krijgen van de dierenarts en naar Nederland of België te reizen. 

Staat u klaar om Blondy in uw armen te sluiten en samen een band op te bouwen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Blondy in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Blondy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit