Bonny IN NEDERLAND

Bonny IN NEDERLAND

▪️ Teef
▪️ Leeftijd: Geboren begin december 2023
▪️ Gewicht: Onbekend
▪️ Maat: blijft naar verwachting klein
▪️ Verblijft in Nederland (Tilburg)
▪️ Sociaal met andere honden: ja
▪️ Sociaal met katten: ja
▪️ Ideale adoptanten: met veel geduld voor een puppy

Bonny verblijft in opvang in Nederland! Het is een lief en speels meisje. Een uitgebreide update volgt zsm.

Maak kennis met Bonny! Zij en haar broertje Jolly zijn een schattig broers-en-zussenpaar dat rond december 2023 is geboren. Deze kleintjes hebben al moeilijke tijden achter de rug, gedumpt voor het openbare asiel Laika in Skopje, Macedonië. Nu, onder de liefdevolle zorg van onze opvanger, is Bonny klaar om aan haar volgende hoofdstuk vol liefde en geluk te beginnen.

Jolly en Bonny zijn het toppunt van schattigheid! Ze vertonen typisch puppygedrag, zijn speels en hebben veel energie. Ze zullen allebei zeker veel vreugde en gelach in je huis brengen. Ondanks hun uitdagende start, hebben ze zoveel liefde te geven.

Het compacte gestalte van Bonny en Jolly maakt ze perfect voor knusse huizen en kleinere appartementen, maar ze zouden ook goed gedijen in grotere ruimtes.

Deze twee zijn op zoek naar een thuis voor altijd waar ze kunnen blijven opbloeien, omringd door de liefde en zorg die ze verdienen. Zowel Bonny als Jolly zijn gevaccineerd, gechipt en ontwormd en hebben een Macedonisch paspoort. 

Wilt u een of beide van deze prachtige broers en zussen in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bonny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bonny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Bonny in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bonny sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bonny hier sponsoren.