Boyco

Boyco

▪️ Reu

▪️ Leeftijd: 2 jaar (2022)

▪️ Sociaal met honden: ja

▪️ Sociaal met katten: ja mits goede introductie

▪️ Formaat: klein

▪️ Verblijft in: Noord Macedonië 

Lieve Boyco werd samen met 2 andere honden gevonden in een wijngaard. Vermoedelijk werden ze daar aan hun lot overgelaten. Gelukkig heeft onze rescuer Viktor hun gevonden en meegenomen naar zijn opvang. 

Boyco is een 2 jaar oude, kleine maar fijne kereltje met een gouden hart die graag ravot en geknuffeld wordt. Het liefst blijft hij gewoon aan je zij. Hij loopt ook al aardig goed aan de lijn.
Boyco is sociaal met alle andere honden, ongeacht of het een teefje of reutje is. Katten benadert hij ook met de nodige voorzichtigheid en respect. Met een goede introductie past hij dus ook goed in een huishouden met katten.  

Boyco is gevaccineerd, gecastreerd en negatief getest op allerlei infectieuze ziektes. 

Hebt u interesse in Boyco?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Boyco in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Boyco zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Boyco in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Boyco sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Boyco hier sponsoren.