Bozho

Bozho

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Waarschijnlijk ergens tussen de 2 en 4 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein 6-7 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Kleine Bozho, een van de 3 (zeer op elkaar lijkende) hondjes, die samen in een kennel verblijven. Het kan zijn dat er in de foto’s dan ook een vergissing is gemaakt.

Bozho is een lief klein reutje, wat dol op knuffels is en graag bij je op schoot kruipt, maar ook kan hij best even zijn eigen gang gaan en heerlijk met een balletje of met de andere honden gaan spelen. Bozho komt vanuit de gemeenteshelter in Skopje en krijgt via onze rescuer de kans op een nieuw leven.

Wij zien een sociaal kereltje, naar andere honden en naar mensen. Zijn leeftijd zal ergens tussen de 2 en de 4 jaar liggen. Hij heeft energie voor tien, dus zal wel fysiek (en wellicht) ook mentaal goed uitgedaagd moeten worden.

Al met al denken wij dat Bozho iemand heel gelukkig zal gaan maken.

Wilt u een aanvraag doen voor Bozho?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bozho in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bozho zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Bozho in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bozho sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bozho hier sponsoren.