Briese

Briese

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Zo’n 8 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: 55 cm, 35 kilo

Deze vriendelijke reu leeft in de privéshelter van rescuer Gabriëla in Roemenië. Hij is al wat ouder, zo’n 8 jaar. Wat zou het geweldig zijn als juist hij nog wat ontzettend mooie jaren in een eigen huisje mag doorbrengen. Met een eigen mand, waar alle aandacht speciaal voor hem is. Voor lieve Briese!

Briese is zo’n 55 cm hoog en weegt 35 kilo. Hij is volledig gevaccineerd, heeft een microchip en is behandeld tegen vlooien en wormen. Ook is hij gecastreerd. Kortom: Breise is er helemaal klaar voor om deze kant op te komen! 

Deze speelse kerel kan met kinderen, boven de 10 jaar, geplaatst worden. Hier zeggen we altijd wel bij dat de kennismaking tussen kind en hond altijd goed en zorgvuldig begeleid moet worden, zeker in het begin. Ook een andere hond in huis zal geen probleem zijn. Inmiddels is hij ook geslaagd voor de kattentest. 

Vindt u nou ook dat deze lieverd alle liefde van de wereld verdient en kunt u hem een heerlijke mand voor hem alleen geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Briese in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Briese zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Briese:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit