Brena

Brena

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 5 maanden (geboren ongeveer maart/april 2023)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een middelmaatje

Verblijft in: Macedonië

Brena werd zoals zovele ongewenste pups gedumpt in de straten van Macedonië. In zekere zin was zij een van de gelukkige, omdat zij hulp kreeg van onze rescuer.

Inmiddels is Brena volledig gevaccineerd en klaar om te reizen naar haar warme mandje. Momenteel verblijft ze in een shelter ter plaatse.

Brena is sociaal met andere honden en reageerde ook goed op een kat bij de dierenarts. Naar verwachting zal ze uitgroeien tot een middelmaat. Brena is momenteel 5 maanden oud en is ongeveer geboren in maart/april. Wandelen aan een riem wordt al flink geoefend en dat doet ze dan ook al erg knap.

Vind u Brena nu ook zo’n knap meisje en wilt u graag een aanvraag doen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Brena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Brena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Brena in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Brena sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Brena hier sponsoren.

Invulformulier voor Brena:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit