Brian

Brian

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer half juni

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja, maar wil er wel graag mee spelen, dus een eventuele kat moet wel hondproof zijn.

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Brian en zijn zus Kaya werden als (ongeveer 2 maanden oude) pups gedumpt op straat. Gelukkig konden deze twee bij Viktor terecht en hij heeft goed voor ze gezorgd en nu is het tijd om uit te vliegen.

Brian is best een energieke hond en ontzettend speels. Hij is sociaal met andere honden en ook met de katten. Het is echter wel zaak dat een eventuele kat hondproof is, want ook met een kat kun je leuk spelen, aldus Brian.
Brian heeft kennis gemaakt met kinderen en dat ging heel goed. Mits dat uiteraard goed begeleid wordt zien wij heb ook in een gezin met kinderen.

Brian is klaar om te reizen, dus kan hij wat u betreft een enkeltje Nederland of België boeken?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Brian in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Brian zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Brian in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Brian sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Brian hier sponsoren.