Briese

Briese

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Zo’n 9 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: 55 cm, 35 kilo

Verblijft in: Roemenië

Hallo, ik ben Briese! Hoewel ik misschien wat ouder ben (ongeveer 9 jaar), heb ik een hart vol liefde en nog veel leven om te leven. Ik heb mijn dagen hier in Gabriela’s privéopvang doorgebracht, dromend van het moment dat ik mijn forever home zal vinden – een plek waar ik kan genieten van het comfort van mijn eigen mandje en kan genieten van de onverdeelde aandacht die ik verdien.

Ondanks mijn volwassen status ben ik een speelse en vriendelijke jongen. Ik voel me op mijn gemak bij kinderen ouder dan 10 jaar, en hoewel ik het geweldig vind om deel uit te maken van een gezin, weet ik dat introducties in eerste instantie zorgvuldig begeleid moeten worden. Nog een harige vriend in huis? Geen probleem! Ik gedraag me braaf tegenover andere honden en ben zelfs geslaagd voor de kattentest, dus samenwonen met een kattenvriend is ook een mogelijkheid.

Ik ben volledig gevaccineerd, gechipt en behandeld om vlooien- en wormvrij te blijven. Bovendien ben ik gecastreerd, dus ik ben er helemaal klaar voor om bij jouw liefdevolle thuis te komen. Ik ben op zoek naar een gezin waar ik kan genieten van een gezellig plekje bij het raam, liefdevolle aanraking en een thuis dat ik het mijne kan noemen. Wilt u dat voor mij mogelijk maken? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Briese in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Briese zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Briese in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Briese sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Briese hier sponsoren.