Buby

Buby

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Jonge hond van circa 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein(er), 38 centimeter

Als iemand haar om hulp vraagt en het gaat om een dier in nood, dan zegt Gabriëla nooit nee. Ondanks dat haar eigen shelter in Roemenië vol zit met honden die dringend een thuis zoeken. Misschien kunnen wij haar een klein beetje helpen door een huisje te vinden voor deze leukerd: Buby! Want zeg nu zelf, hij is leuk toch?

Buby is gevonden op straat, maar het vermoeden is dat hij misschien wel eerder in een huis heeft gewoond. Hij is nog een jonge hond, zijn leeftijd wordt op 2 jaar geschat. Met zijn 38 cm is hij niet al te groot. 

Hij laat zich graag aaien en is graag bij mensen. Ook met de tienerzoon van Gabriëla heeft hij een speciale band, zoals op de filmpjes te zien is. Als die match er is, heb je aan Buby een vriend voor het leven.
Buby is een echt vriendelijk ventje. In de shelter leeft hij samen met andere honden. Ook met de katten die daar zijn, gaat hij goed om. Wij adviseren altijd om een leuke cursus te gaan doen, omdat dit de band versterkt en brengt voor de toekomst ook alleen maar voordelen.

Geeft u Buby het thuis dat hij verdient en waar hij veel aandacht krijgt? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Buby in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Buby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Buby:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit