Cara

Cara

Geslacht: Teef

Geboren: 27 april ‘23

Formaat: Groot, moeder Meli is 60 cm en 35 kilo

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Dit mooie meisje is samen met haar moeder Meli en 7 broertjes en zusjes gevonden bij een school in Roemenië. Zij en haar zusje Dolce zijn de enige 2 die het gered hebben, echte overlever dus. Gelukkig zitten ze nu samen met hun lieve moeder in de privéshelter van onze toegewijde rescuer Gabriela. 

Zowel Dolce als Cara zouden baat hebben bij een nieuwe baasje die ervaring heeft met angstige honden. Beide zusjes moeten met veel geduld worden gesocialiseerd en getraind. We raden zeker aan om een paar trainingssessies met ze te volgen.

De meiden zijn speelse en slimme honden die nieuwsgierig zijn naar hun omgeving, mensen en andere honden. Ze hebben een mooi en lief karakter. Hoewel ze misschien wat tijd nodig hebben om aan je te wennen, zullen ze veel vreugde in je huishouden brengen. 

De meisjes zijn nu volgroeid. Het zijn grote honden, net als hun moeder Meli die ongeveer 60 cm is en 35 kg weegt. Ze reizen allebei gevaccineerd, gechipt, ontwormd en met een Europees paspoort. 

Wil je een of beide van deze schoonheden in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Cara in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cara zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Cara in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cara sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cara hier sponsoren.