Cara

Cara

Geslacht: Teef

Leeftijd: Bijna 4 maanden (geboortedatum 27 april ‘23)

Formaat: Middelgroot tot groot (maar hier kan geen garantie op gegeven worden), moeder Meli is 60 cm en 35 kilo

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Dit mooie meisje is samen met haar moeder Meli en 7 broertjes en zusjes gevonden bij een school in Roemenië. Cara en haar zusje Dolce zijn de enige 2 die het gered hebben. Ze verblijft nu in de privéshelter van onze toegewijde rescuer Gabriela, maar ze zou dolgraag in aanmerking komen voor een liefdevol thuis! 

Dit wollige schatje komt nu wel op de leeftijd, bijna 4 maanden oud, waarop het zo belangrijk is dat zij een eigen plekje krijgt waar ze verder kan opgroeien en nieuwe dingen kan ontdekken. Waarbij zij begeleid wordt in haar verdere socialisatie. Een fijn huisje waar iemand tijd en geduld voor Cara heeft, maar die deze schat vooral liefde kan schenken.

Cara is een lief en aanhankelijk hondje. Ze lijkt op haar zus, alleen heeft ze iets meer wit op haar borst en pootjes. Je doet Cara een groot plezier door lekker met haar te spelen. Nu is de tijd aangebroken om het nest te verlaten en de wereld te ontdekken. Omdat ze nog niet uitgegroeid is, is het lastig te voorspellen hoe groot ze uiteindelijk wordt. Haar moeder Meli is zo’n 60 cm en 35 kilo. 

Sluit u deze geweldige pup in uw hart en wilt u haar met liefde begeleiden in haar verdere leven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Cara in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cara zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Cara in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cara sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cara hier sponsoren.

Invulformulier voor Cara:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit