Cherry GERESERVEERD

Cherry GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Nu ongeveer 3,5 maand (maart 2024)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Naar alle waarschijnlijk relatief klein blijvend

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

En ja hoor weer een pup achtergelaten op straat en wat voor snoepje is dit! Haar naam is Cherry en zij is nu ongeveer 3,5 maand oud (geboren ongeveer maart 2024).

Dit knappe meisje is bijna klaar om te reizen qua vaccinaties en voorbereiding. Vandaar dat we haar nu mogen gaan promoten.

Ze heeft een heerlijke persoonlijkheid en is dol op mensen en andere honden. We verwachten met de juiste begeleiding ze ook met katten om kan gaan, in de shelter gaat dat prima! Ze is natuurlijk nog erg jong en in ontwikkeling.

We verwachten dat Cherry relatief klein zal blijven, zeker weten doen we met dit soort hondjes natuurlijk niets.

Vind u Cherry nu ook zo’n schatje en wilt u haar graag ontvangen en kunt u haar een leven bieden wat zij verdient?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Cherry in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cherry zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Cherry in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cherry sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cherry hier sponsoren.