Choco IN NEDERLAND (gereserveerd)

Choco IN NEDERLAND (gereserveerd)

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 10-10-2016

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend, buiten wil ze er graag mee spelen

▪️ Formaat: Middelgroot tot groot (ongeveer 33 kg)

▪️ Verblijft in: Nederland (IJsselstein)

Lieve Choco is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Macedonië, waar ze het niet gemakkelijk heeft gehad. In 2021 kwam ze in opvang in Nederland en werd ze via onze stichting bemiddeld bij lieve adoptanten, die tot op heden dol op haar zijn! Echter zijn er ernstige gezondheidsproblemen, waardoor de zorg voor Choco erg lastig wordt en ze de moeilijke beslissing hebben moeten maken een andere plek voor haar te zoeken.

Choco is een hartstikke lieve, slimme en sociale dame met een relatief rustige energie. Ze geniet van wat gezelschap in huis, maar kan (moet wel opnieuw opgebouwd worden) ook goed een paar uurtjes alleen thuis zijn.

Ze is erg sociaal met andere honden en dol op water. Een mooie waterplas tijdens een wandeling, moet altijd even van dichtbij bekeken worden. Choco wandelt goed zonder te trekken aan de riem mee. Ze neemt hierbij vaak een rustig en relaxed tempo aan.

Vreemde mannen zijn soms wat spannend (hier zien we het vervelende verleden een beetje terug), maar als ze eenmaal een paar keer kennis heeft gemaakt, is dat al gauw voorbij.

Choco is gezond en goed zindelijk in huis! Vindt u Choco nu ook net zo prachtig en leuk als wij haar vinden? En heeft u haar een mooi leven te bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Choco in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Choco zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.