Cilly

Cilly

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: december 2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 30 – 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet kleine Cilly

Cilly en haar kleine vriend Nelson hebben het nauwelijks gered toen ze als kleine pups naast een vuilcontainer werden gevonden. Een vriendin van Gabriela vond ze en informeerde haar. Gabriela nam ze vervolgens op in haar opvangcentrum in Onesti, Roemenië. 

Cilly is een prachtig klein meisje geboren in december 2023. Zij vertoont typisch puppygedrag, is nieuwsgierig en erg speels. Cilly is een grote fan van andere honden, katten en houdt van de aandacht van mensen. Zij is zowel knuffelig als energiek en zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 30 – 35 cm. Ze lijkt iets van een pincher te hebben. 

Cilly is klaar om haar forever-home te vinden. Zij reist gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort. Wil jij deze leuke kleine hond de mooie toekomst geven die zij zo verdient? 

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Cilly in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cilly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Cilly in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cilly sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cilly hier sponsoren.