Cliff GERESERVEERD

Cliff GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Geboren: 2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein, 33 cm, 5 kg

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet onze lieve kleine Cliff! 

Cliff werd naar het plaatselijke openbare asiel in Onesti gebracht nadat hij van straat was opgepikt. Gelukkig kon onze redster Gabriela hem naar haar privé-asiel brengen om hem de zorg te geven die hij nodig heeft om op te bloeien tot het lieve zonnetje dat hij nu is. 

Met ongeveer 33 cm is Cliff een kleine hond. Hij is nog vrij mager en weegt rond de 5 kg, maar de verwachting is dat hij nog wat aan zal komen. 

Cliff is een sociale vlinder. Hij is erg vriendelijk en speels, zowel met mensen als met andere honden. Hij is erg wakker en geniet van knuffels en genegenheid. Cliff loopt al goed aan de lijn en vertoont geen tekenen van angst. Of Cliff goed is met katten moet nog getest worden. 

Voordat Cliff naar Gabriela kwam, zat hij ongeveer een maand in het openbare asiel. Hij zou veel baat hebben bij een gezin of eigenaar die hem de liefde en aandacht geeft die hij verdient. Hij zal je zeker een plezier doen en veel vreugde en geluk in je huis brengen. 

Cliff is al gecastreerd en reist gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort. Wil jij deze lieve jongen in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Cliff in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cliff zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Cliff in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cliff sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cliff hier sponsoren.