Cliff

Cliff

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: kan getest worden

Formaat: Klein, 30 cm, 5 kilo

Veel van de honden die onze rescuer in Roemenië onder haar hoede heeft, komen uit het gemeentelijke asiel in Onesti. Daar worden ze heen gebracht door hondenvangers. Maar soms treft Gabriëla een hondje aan voor haar eigen privé shelter. Moederziel alleen gelaten. Dat was ook het geval met dit kleine reutje, Cliff genaamd. 

Cliff is zo’n 30 centimeter hoog en weegt ongeveer 5 kilo. De vacht op z’n lieve koppie en pootjes is een stuk lichter dan op de rest van zijn lijf. Zijn krulstaartje kwispelt blij als hij aandacht van mensen krijgt. Rescuer Gabriëla geeft aan dat Cliff een heel erg vriendelijk mannetje is.

Dit reutje wordt zo’n 2 jaar oud geschat. Hij is gewend om met andere honden om te gaan in de shelter. Hoe hij op katten reageert kan getest worden. Cliff zou ook wel heel graag een gouden mandje voor hemzelf willen en wij zoeken dat graag voor deze lieverd.

Heeft u interesse in dit kleine mannetje met zijn grote, bruine ogen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Cliff in via de link hieronder.

Invulformulier voor Cliff:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform