Connor gereserveerd

Connor gereserveerd

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geschat bijna 4 maanden (geschatte geboortedatum 24-02-2022)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Kleine middelmaat, naar verwachting wordt hij zo’n 35 cm

Deze stoere pup is Connor! We hebben hem, zijn moeder, zusje en broertje in Roemenië ontmoet in de shelter van rescuer Gabriëla. Wat genoot hij ervan als wij hem kwamen aaien en aandacht gaven. 

Samen met mama Avi, 3 broertjes en 1 zusje is Connor begin dit jaar gedumpt voor het gemeente-asiel van Onesti waar Gabriëla ook werkt. De mensen daar weten wel dat er dan niet de andere kant wordt opgekeken en er voor deze gedumpte honden gezorgd wordt. Voor een rescuer is dit behoorlijk frustrerend, want dit zijn vaak dezelfde mensen die een gratis sterilisatie, waarbij de hond ook nog gebracht en gehaald wordt, afwijzen.

Gabriëla heeft zusje Lilly en 2 broertjes meegenomen naar haar huis, omdat ze Parvo hadden. Een levensbedreigend virus voor puppy’s. Gelukkig is dit Connor bespaard gebleven en hij is dan ook de zwaarste van het nest. Omdat hij wel een beetje de looks van een Gorgi heeft, maar dan met kort haar, is voor een Engelse naam gekozen. Moeder Avi en zusje Lilly worden ook door ons bemiddeld.

Met zijn glanzende zwarte vacht en korte, brede pootjes lijkt hij helemaal niet op zijn moeder. En heeft u dat witte puntje aan het uiteinde van zijn staart gezien? Hij zwaaide er wild mee rond toen zijn moeder voor het filmpje aan de lijn werd gedaan en uit de kennel werd gehaald. Connor genoot met volle teugen van het heen en weer kunnen rennen, maar hij bleef in de buurt. 

Eind juni is Connor zo’n 4 maanden oud. We zoeken voor deze blije rakker een geweldig huisje waar hij omringd wordt met liefde en gezelligheid. Een plek waar zijn puppy-behoeften worden vervuld, want hij moet nog veel leren. Zoals meelopen aan de riem. Opvoeding en uitdaging is voor een jong hondje natuurlijk van groot belang. Als u daarvoor naar een puppycursus gaat, is een goede start snel gemaakt. En vlak ook voldoende rust niet uit. Net als baby´s moeten pups heel veel slapen. Connor is volledig gevaccineerd en zou al snel naar Nederland of België kunnen komen. 

Heeft u een gouden mandje voor lieve Connor en de tijd en energie om hem te helpen opgroeien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Connor in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Connor zelf? stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Connor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform