Cora

Cora

Geslacht: Teef

Leeftijd: Ongeveer 4 maanden (d.d. 10-12-2022)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een kleine middelmaat van ongeveer 15 kg

Update Cora, ben je met in totaal 7 broertjes en zusjes en ben jij degene die achter moet blijven. Iedereen uit dit prachtige nestje mag zijn of haar koffertje pakken. Daarom willen wij haar nog eens extra onder de aandacht brengen.

Cora is met haar zusjes en broertjes (totaal 7) in een doos gevonden in de straten (maar wel enigszins achteraf) van Macedonië. Mira met haar grote hart en torenhoge schulden kon hier niet aan voorbijlopen en ze gingen uiteraard met haar mee. De pups zijn nu ver genoeg in het entingsproces om gepresenteerd te worden. In januari zijn ze oud genoeg en klaar om te reizen.

Cora is een teefje van op dit moment ongeveer 4 maanden, naar verwachting zal zijn uitgroeien tot een kleine middelmaat van ongeveer 15 kg.

Cora is met haar zusjes kleiner dan de reuen uit dit nest. Het is een lief en speels meisje met grappige oortjes. Heeft u een mooie plekje voor Cora? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Cora in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Angel zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Cora:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit