Crumpet GERESERVEERD

Crumpet GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 3-4 jaar

▪️ Sociaal met honden: ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein tot kleine – middelmaat (vanwege een langer lijf, maar 11 kg)

▪️ Verblijft in: Noord Macedonië

Lieve Crumpet werd van de straat gehaald vanwege een sterilisatie actie, maar had een heel slechte poot, die geamputeerd moest worden. Daar werd meteen ook het besluit mee genomen dat ze met haar maat ook niet terug de straat op kon.

Zij deelt momenteel haar verblijft met Rupert, die zijn koffertje binnenkort al mag pakken naar Nederland. Deze 2 matchen goed in hun energie. Ze is rustig en in het begin een beetje voorzichtig, dus ze verdient iemand die even wat geduld met haar wil hebben. Als ze je eenmaal kent is ze ook enthousiast en aanhankelijk.

Ze weet zich met 3 poten al heel goed te redden en loopt heel goed aan de riem. Ze is sociaal met andere honden (stelt zich onderdanig op), maar we plaatsen haar niet bij een hele drukke andere hond. Ook met katten kan ze prima overweg. Haar herstelperiode heeft ze bij onze rescuer thuis doorgebracht en daar was ze meteen zindelijk en deed ze het met de kleindochter ook goed.

Wij hopen dat we lieve Crumpet binnenkort ook kunnen vertellen, dat ook zij haar koffertje mag pakken.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Crumpet in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Crumpet zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Crumpet in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Crumpet sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Crumpet hier sponsoren.