Cyrus

Cyrus

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Geboren: Januari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Groeit naar verwachting tot een middelgrote hond van ongeveer 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Kleine Cyrus en zijn zusje Nilo kwamen bij onze redder Gabriela als kleine pups. Ze zijn nu allebei oud genoeg om hun eigen thuis te vinden. 

Cyrus en Nilo zijn een dynamisch duo en zouden graag samen geadopteerd worden, maar kunnen natuurlijk ook alleen gaan. Ze vertonen typisch puppygedrag. Ze zijn nieuwsgierig, speels en moeten nog veel leren. Als we naar hun energieniveau kijken, heeft het jongetje Cyrus iets meer. Nilo lijkt wat rustiger. 

Ze kunnen goed opschieten met andere honden. Of ze het goed kunnen vinden met katten moet nog getest worden. Omdat het nog puppy’s zijn, hebben ze veel begeleiding en aandacht nodig. 

Deze twee hebben een prachtige zachte vacht en mooie ogen. Ze zullen naar verwachting uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 35 cm.

Zowel Cyrus als Nilo hebben al hun inentingen gehad. Ze zijn nog te jong om gesteriliseerd te worden, maar zullen gechipt, ontwormd en met een Europees paspoort naar hun nieuwe baasjes reizen.

Wil jij de kleine Cyrus een liefdevol thuis geven en de mooie toekomst die hij verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Cyrus in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Cyrus zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Cyrus in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Cyrus sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Cyrus hier sponsoren.