Daisy

Daisy

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 2-3 jaar oud

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein 10 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lieve lieve Daisy… Wat zijn wij blij dat we jou mochten ervaren, zodat we nu goed kunnen overbrengen wat voor ontzettend leuk en lief hondje je wel niet bent.

Je hebt een ellendige start gehad, waarbij je 1 jaar lang veel pijn hebt gehad aan je achterpoot, welke nu is geamputeerd. Dat geeft je duidelijk veel verlichting. De kale plek op haar rug, is waarschijnlijk een litteken van een brandwond (chemisch). We willen er niet te veel over nadenken hoe ze deze heeft opgelopen. Maar toch zien we nog steeds een ontzettend open en lief hondje!

Daisy is ongeveer 2-3 jaar oud, sociaal met andere honden en heel goed met mensen. Ze mist dus een van haar achterpoten, maar dat weerhoudt haar niet van heerlijk spelen en rennen. Wat een veerkracht heeft dit heerlijke mokkeltje. Wij zijn stiekem allemaal een beetje verliefd en hopen voor haar een 5 sterren mandje te vinden. Daisy vond onze 13 jarige hulp erg gezellig en leuk en loopt ook al heel erg goed aan de riem mee.

Wilt u Daisy dat 5 sterren mandje bieden wat ze zo enorm verdient?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Daisy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Daisy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Daisy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Daisy sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Daisy hier sponsoren.