Dasha

Dasha

Geslacht: Teef

Leeftijd: ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel 12 kg en ongeveer 40 cm

Dasha is een vriendelijk, maar bescheiden meisje van ongeveer 1 jaar oud. Gabriela heeft haar uit de gemeenteshelter meegenomen naar haar eigen privéshelter. Hier krijgt ze meer aandacht dan in de grote gemeenteshelter, echter verdient dit meisje nog meer dan dat. Ze is zo dol op de aandacht en knuffels die ze krijgt! Ze is dus erg sociaal naar mensen, maar ook naar andere honden. Met de kat ging het ook prima, al geeft dat nooit garantie in huis.

Al met al zien we een lief zachtaardig hondje, wat dol is op aaien en knuffelen.

Gezien haar leeftijd en bouw, denken we wel dat het een actieve hond zal zijn, als ze eenmaal echt op haar plek zit. We denken dan ook dat ze gebaat is, bij een adoptant die lekkere wandelingen met haar wil maken en samen actief wil zijn.

Dasha is met haar 40 cm (slechts 12 kg) een middenslag. Wij hopen oprecht dat deze lieve dame snel haar eigen thuis vindt, waar ze overladen mag worden met aandacht en knuffels, waar ze zo ontzettend van geniet. Denkt u dat u degene bent die past binnen haar ideaalplaatje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Dasha in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Dasha zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Dasha:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit