Desi

Desi

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: 2021, nu rond 3 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet onze prachtige kleine Desi.

Desi werd naar het openbare asiel van Onesti gebracht waar Gabriela haar ontdekte en naar haar privé-asiel bracht. Desi werd samen met haar vrienden Cliff, Laury en Dottie overgebracht. Ze verblijven nu allemaal samen in een kennel. 

Terwijl de honden om haar heen erg energiek en speels zijn, is Desi wat terughoudender. Ze is rustig en heeft wat meer tijd nodig om op te warmen. Als ze eenmaal op haar gemak is, warmt ze snel op en is ze nieuwsgierig om je te ontmoeten. 

Desi is een kleiner meisje van ongeveer 35 cm. Ze wordt geschat op ongeveer 3 jaar oud, geboren ergens in 2021. Desi is heel goed met andere honden en ook met katten. 

Ze is al gesteriliseerd en zal gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort reizen. 

Wil jij dit lieve rustige meisje in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Desi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Desi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Desi in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Desi sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Desi hier sponsoren.