Dixy

Dixy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren begin juli 2023, nu ongeveer 7 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 45 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze speelse kleine Dixy!

Met ongeveer 5 maanden oud is Dixy ongeveer 30 cm. De verwachting is dat ze zal uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 45 cm. Dit lieve meisje heeft haar naam gekregen van de zoon van onze redder Gabriela, met wie ze veel speelt.

Het verhaal van Dixy begon toen Gabriela haar verlaten aantrof voor haar opvangcentrum in Roemenië. Gabriela heeft haar in haar shelter genomen en zorgt er nu voor dat Dixy riemtraining, goede verzorging en alle vaccinaties krijgt die ze nodig heeft.

De kleine Dixy is de perfecte aanvulling voor elk huis. Ze is sociaal en kan goed overweg met zowel honden als katten. Hoewel niet overdreven energiek, is Dixy een bundel vreugde, altijd klaar voor een spelletje apporteren en enthousiast om haar omgeving te verkennen.

Als jonge pup is Dixy nog niet klaar voor sterilisatie, maar ze zal naar haar forever home reizen, gechipt, ontwormd en gevaccineerd. Met een Europees paspoort op sleeptouw begint Dixy aan een reis naar een mooie en liefdevolle toekomst. Wilt jij dat voor haar mogelijk maken? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Dixy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dixy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Dixy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Dixy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Dixy hier sponsoren.