Doina

Doina

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 6 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groot, 55 cm

Verblijft in: Roemenië

Maak kennis met onze lieve Doina! Doina is een hond van ongeveer 6 jaar oud en woont momenteel in het privé-asiel van onze redder Gabriela in Roemenië.

Doina’s reis begon in het openbare asiel van Onesti, Roemenië. Gelukkig nam Gabriela haar mee om haar de liefde en zorg te geven die ze verdient.

Met een lieve en vertederende persoonlijkheid houdt Doina ervan om in de buurt van mensen en andere honden te zijn. Ze is erg sociaal, houdt van spelen en zal zeker een ongelooflijk loyale metgezel zijn. Of het nu gaat om speeltijd in het park, een wandeling door de buurt, of gezellig op de bank liggen voor een paar kwaliteitsknuffels, Doina is jouw meisje.

Doina is ongeveer 55 cm, is gesteriliseerd, ingeënt en gezond.

Haar ideale huis is gevuld met liefde, geduld en begrip. Ze gedijt goed in een omgeving waar ze kan genieten van menselijk gezelschap en speeltijd met andere honden kan ervaren. Als u al een andere hond in huis heeft, is Doina de perfecte aanvulling op uw gezin.

Heeft u interesse om Doina een gezellig plekje in huis te geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Doina in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Doina zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Doina in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Doina sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Doina hier sponsoren.

Het invulformulier voor Doina:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit