Doina

Doina

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2017

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat-Groot 55cm

▪️ Verblijft in: Roemenië

Maak kennis met onze lieve Doina! Doina is ongeveer in 2017 geboren en woont momenteel in het privé-asiel van onze redder Gabriela in Roemenië.

Doina’s reis begon in het openbare asiel van Onesti, Roemenië. Gelukkig nam Gabriela haar mee om haar de liefde en zorg te geven die ze verdient.

Met een lieve en vertederende persoonlijkheid houdt Doina ervan om in de buurt van mensen en andere honden te zijn. Ze is sociaal, houdt van spelen. Doina zou gebaat zijn bij de gezelschap van een andere hond in huis. Iemand woonachtig in een niet te drukke omgeving en haar de tijd, liefde en geduld biedt zich te ontplooien.

Een goed afgesloten tuin zou wel echt fijn zijn voor haar. We hopen nog steeds dat ze ooit nog die kans krijgt op een thuis en een warme mand.

Doina is ongeveer 55 cm, is gesteriliseerd, ingeënt en gezond.

Heeft u een warme mand voor Doina klaarstaan?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Doina in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Doina zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Doina in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Doina sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Doina hier sponsoren.