Dolce

Dolce

Geslacht: Teef

Leeftijd: 6 maanden (geboortedatum 27 april ’23)

Formaat: Grote middelmaat – groot, maar hier kan geen garantie op gegeven worden (haar moeder Meli is zo’n 60 cm en 35 kilo)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Dolce is samen met haar moeder Meli en 7 broertjes en zusjes gevonden bij een school in Roemenië. Zij en haar zusje Cara zijn de enige 2 die het gered hebben, een echte overlever dus. Gelukkig zitten ze nu samen met hun lieve moeder in de privéshelter van onze toegewijde rescuer Gabriela. 

Dit meisje komt nu wel op de leeftijd, bijna 4 maanden oud, waarop het zo belangrijk is dat zij een eigen plekje krijgt waar ze verder kan opgroeien en nieuwe dingen kan ontdekken. Waarbij zij begeleid wordt in haar verdere socialisatie. Een fijn huisje waar iemand tijd en geduld voor Dolce heeft, maar die dit lieverdje vooral liefde kan schenken.

Dolce is een speels en liefs hondje. We weten zeker dat ze niet kan wachten tot ze ontdekt worden. Ze is in ieder geval helemaal klaar om onder haar moeders vleugels vandaan te komen. Omdat ze nog niet uitgegroeid is, is het lastig te voorspellen hoe groot ze uiteindelijk wordt. Haar moeder Meli is zo’n 60 cm en 35 kilo. 

Sluit u dit aanhankelijke hondje met haar lieve oogjes in uw hart en wilt u haar met alle liefde begeleiden in haar verdere leven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Dolce in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dolce zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Dolce in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Dolce sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Dolce hier sponsoren.