Dolly

Dolly

Geslacht: Teef

Leeftijd: Zo’n 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, 25 cm, 5 kilo

Dit kleine meisje is achtergelaten door haar eigenaar. Gelukkig had onze rescuer Gabriëla een plekje voor Dolly in haar privé-shelter. Maar wat zouden we graag een fijne, eigen plek voor dit kleintje van maar 25 cm en 5 kilo vinden. 

Ook al leefde ze hiervoor voornamelijk in de tuin, ze was wel gewend aan mensen en kinderen om haar heen. Daarom zouden we zo graag een liefdevol huisje voor Dolly vinden.

Dolly is een prachtig hondje van zo’n 2 jaar oud. Het is een sociaal meisje dat prima op kan schieten met katten en andere honden. Met kinderen is ze ook bekend. Hiervan zeggen we altijd wel dat de kennismaking tussen hond en kind altijd goed begeleid moet worden, zeker in het begin.

Ontvangt u deze kleine schat met open armen en zet u een gouden mandje voor haar klaar? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Dolly in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Dolly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Dolly:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform