Dolly

Dolly

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat tussen de 3 en 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: middelmaat, 38 cm schouderhoogte, 35 kilo

Op zoek naar een trouwe en lieve hondenvriend? Dit is Dolly, een prachtig meisje dat een eigen thuis zoekt! Dolly werd gevonden op een vuilnisbelt in Servië, naast een fabriek. Daar had ze een nestje puppy’s gekregen. Omdat ze lijkt op een golden retriever werden haar schattige pups meegenomen door voorbijgangers. Dolly bleef alleen achter, op zoek naar voedsel en een warme plek om te slapen. Ze wordt door haar redder in nood tussen de 3 en 4 jaar jong geschat.

Ondanks deze moeilijke omstandigheden, heeft Dolly haar zachtaardige en liefdevolle karakter behouden. Ze is een vriendelijke hond die graag bij mensen is en geniet van knuffels en aandacht. Dolly is sociaal met andere honden. Het is onbekend hoe ze is met katten. Dit lieve meisje heeft een schouderhoogte van 38 cm en weegt zo’n 35 kilo.

Dolly heeft een gemiddeld energieniveau en zou goed passen in een gezin dat van wandelen en spelen houdt, maar ook rustige momenten thuis waardeert. Ze is in goede gezondheid en klaar om te reizen naar haar nieuwe thuis. 

Heeft u interesse in Dolly? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Dolly in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Dolly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Dolly:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit