Donnie IN NEDERLAND

Donnie IN NEDERLAND

▪️ Reu/Teef: Donnie

▪️ Leeftijd: 1-7-2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja, dit is getest in Roemenië. Een kat moet wel hondproof zijn, aangezien dit ook nog steeds een jonge speelse pup is.

▪️ Formaat: Uitgegroeid een middelmaat ( nu ongeveer 11 kg en 47 cm)

▪️ Verblijft in: Nederland (Guttecoven)

Donnie verblijft sinds kort in opvang in Guttecoven. Hij doet het daar hartstikke goed en past zich al prima aan aan een leven in Nederland.

Donnie stelt zich heel sociaal op naar andere honden en naar mensen. In Roemenië is hij getest met katten en dat ging prima. Echter denken wij wel dat een eventuele katten huisgenoot ‘hondproof’ moet zijn, aangezien Donnie nog steeds een jonge speelse hond is.
Donnie is een intelligentie hond, die al ontzettend veel heeft geleerd en al behoorlijk gehoorzaam is. Hij is een echte pleaser. Hij doet graag zijn best voor zijn baas en wil graag voor je werken. Het is dan ook wel zaak dat hij wat wordt uitgedaagd (dat kan bijvoorbeeld een leuke cursus zijn). Er schuilt wat herderachtigs in Donnie.

Donnie vindt zelf overigens dat hij ook een leuke schoothond is en dat is dan ook het plekje waar hij graag verblijft. Het is een lieve knuffel.

Heeft een plekje op schoot over?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Donnie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Donnie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.