Donnie

Donnie

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer augustus 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaat, nu ongeveer 33 cm, 6 kg

Verblijft in: Romenië

Kleine Donnie werd naar het opvangcentrum in Onesti, Roemenië gebracht, waar hij werd opgehaald door onze toegewijde redder Gabriela. Donnie verloor zijn twee broers aan Parvo en ontpopte zich als een kleine krijger, klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen – mogelijk met jou!

Donnie is een sociale vlinder! Hij kan goed overweg met andere honden, katten, mensen van alle leeftijden en kinderen. Zijn aanpasbare en vriendelijke puppy-energie maakt hem de perfecte metgezel voor gezinnen die een harige vriend aan hun huis willen toevoegen.

Donnie brengt een uitbarsting van energie in elke kamer die hij binnenkomt. Met een energieniveau van 9 op 10 is hij klaar voor spannende avonturen en speelse momenten. Of het nu een apporteerspelletje is of gezellig op de bank liggen, Donnie is de perfecte mix van activiteit en genegenheid.

Donnie is klaar voor zijn forever home. Met een lengte van 33 cm en een gewicht van momenteel 6 kg is hij een compacte bundel van vreugde, klaar om te reizen en de hartverwarmende toevoeging aan je gezin te worden.

Dit kleine zonnetje reist met een Europees paspoort, ingeënt, gechipt en ontwormd. Wil je Donnie in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Donnie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Donnie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Donnie in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Donnie sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Donnie hier sponsoren.