Dottie

Dottie

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: Lente 2023, nu rond 1 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Onze lieve Dottie is een meisje van ongeveer een jaar. Ze is geboren in het voorjaar van 2023 en werd naar het openbare asiel van Onesti gebracht waar Gabriela haar ontdekte en naar haar privé-asiel bracht. Dottie werd overgebracht samen met haar vriendjes Laury en Cliff die samen met haar in de kennel zitten. 

Dottie is een schattig klein meisje dat dol is op mensen, katten en andere honden. Ze is energiek en alert en houdt van knuffelen. Dottie dankt haar naam aan de kleine witte stip op haar hoofd. Ze heeft een prachtige zachte vacht en zal door haar grootte zowel op kleinere als grotere plekken goed gedijen. 

Dottie is al gesteriliseerd en zal gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort naar haar nieuwe thuis reizen. Wil je Dottie in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Dottie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dottie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Dottie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Dottie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Dottie hier sponsoren.