Droopy

Droopy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Droopy is een Macedonische herder mix van middelgroot formaat. Hij werd gered als pup en heeft tot op heden nog niet zijn thuis gevonden. Wij zien dat Droopy wel flink wat energie heeft, dus hij zoekt wel iemand die actief met hem wil zijn. Over het algemeen vragen de herder achtige ook wat meer werk en training. Het zijn vaak slimme honden waarvan niet alleen het bewegingsapparaat aan het werk gezet moet worden, maar ook dat brein.

Verder is Droopy sociaal met de andere honden in de shelter en gaat hij ook goed met de katten om.

Vindt u het leuk om met deze lieve knul aan de slag te gaan en lekker samen te gaan trainen en hem dat thuis buiten de shelter wil bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Droopy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Droopy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Droopy in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Droopy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Droopy hier sponsoren.