Ella GERESERVEERD

Ella GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein (met ongeveer 10 kg)

Verblijft in: Macedonië

Ella was aanvankelijk een onderdeel van een sterilisatie programma, maar onze rescuer kreeg het niet over haar hart om haar terug op straat te zetten.

Ella is geschat ongeveer 2 jaar oud en heeft een opvallend leuk kuifje. Het is naar alle waarschijnlijkheid een terrier mix. Ze is erg sociaal met de andere honden in de shelter en ze gaat zelfs erg goed om met een kat.
Ella staat altijd wel klaar voor een lekkere wandeling, dan geniet ze enorm. Ze loopt al keurig mee aan de lijn. Onze rescuer noemt haar aardig onafhankelijk.

Ella is op zoek naar haar gouden mandje, kunt u die haar aanbieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ella in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ella zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ella in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ella sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ella hier sponsoren.