Ena

Ena

▪️ Teef
▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer november 2023
▪️ Gewicht: Onbekend
▪️ Maat: groeit naar verwachting uit tot een middelgrote tot grote hond
▪️ Verblijft in Macedonië
▪️ Sociaal met andere honden: ja
▪️ Sociaal met katten: ja
▪️ Ideale adoptanten: actief, met veel geduld voor een puppy

We willen jullie graag voorstellen aan Ena, een lieve teefje die momenteel bij onze redder Elena verblijft. Ena’s reis begon toen ze werd afgezet voor het openbare asiel in Skopje, Macedonië. Nu onder de goede zorg van Elena, is Ena klaar om haar nieuwe thuis te vinden.

Ena is een prachtig en zachtaardig meisje. Ondanks haar uitdagende start is Ena vriendelijk en sociaal. Deze lieve hond zal zeker vreugde en warmte verspreiden waar ze ook gaat!

Ena zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote pup, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een hond met een beetje van alles.

Ena heeft een speciaal talent om vrienden te maken, en dat geldt ook voor onze katachtige vrienden! Hierdoor past ze uitstekend in huishoudens die al een katachtige metgezel hebben. Ena heeft de uitdagingen van het verlaten zijn overwonnen en is nu op zoek naar een liefdevolle familie die ze de hare kan noemen. Ze reist gevaccineerd, gechipt, ontwormd en met een Macedonisch paspoort. 

Wil je Ena in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Ena in huis te nemen, maar wilt  u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ena sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ena hier sponsoren.