Enzo

Enzo

▪️ Reu

▪️ Leeftijd: 2 jaar (2022)

▪️ Sociaal met honden: ja

▪️ Sociaal met katten: ja

▪️ Formaat: klein

▪️ Verblijft in: Noord Macedonië

Zachte Enzo werd samen met 2 andere honden in een wijngaard gedumpt. Gelukkig heeft onze rescuer Viktor hen tijdig gevonden en meegenomen naar zijn opvang.

Enzo is een zachtaardige lieverd die maar al te graag knuffels krijgt en bij je zit. Hij is momenteel ongeveer 2 jaar oud en is een echte familiehond die wacht op zijn gouden mandje.

Lieve Enzo komt goed overeen met alle soorten honden, groot of klein, teef of reu. Hij is ook bijzonder zacht in zijn omgang met katten. Hij zou zich daarom thuis voelen in elk huishouden die hem veel liefde en aandacht kan geven.

Enzo is gevaccineerd, gecastreerd en negatief getest op allerlei infectieuze ziektes. 

Hebt u interesse in Enzo?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Enzo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Enzo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Enzo in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Enzo sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Enzo hier sponsoren.