Fluffy GERESERVEERD

Fluffy GERESERVEERD

▪️ Teef
▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer december 2023
▪️ Gewicht: Onbekend
▪️ Maat: groeit naar verwachting uit tot een middelgrote hond
▪️ Verblijft in Macedonië
▪️ Sociaal met andere honden: ja
▪️ Sociaal met katten: ja
▪️ Ideale adoptanten: met veel geduld voor een puppy

Oh lieve kleine Fluffy! Deze schattige pup van ongeveer 4 maanden oud werd gedumpt voor het openbare asiel in Skopje, Macedonië, maar het lot had andere plannen met haar. Verwelkomd in de kleine familie van drie met Bonny, Jolly en hun moeder, verwijst Elena liefkozend naar Fluffy als hun stiefzusje.

Fluffy is het toppunt van zoetheid. Ze is zachtaardig en charmant en een absoluut plezier om bij in de buurt te zijn. Fluffy is niet alleen een harige stiefzus, maar een echte vriend voor zowel katten als honden. Dit maakt haar de perfecte metgezel voor huishoudens die al een of meerdere harige leden hebben. 

Met slechts drie maanden oud vertoont Fluffy typisch puppygedrag. Ze is nieuwsgierig, speels en heeft veel energie. Fluffy wordt naar verwachting een middelgrote schoonheid en heeft de perfecte leeftijd om een hartverwarmende aanwinst voor je huis te worden. Haar grootte maakt haar veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende leefsituaties. 

Dit lieve meisje droomt van een gezin dat haar waardeert en haar de mooie toekomst geeft die ze zo verdient. Fluffy reist gevaccineerd, gechipt, ontwormd en met een Macedonisch paspoort. 

Wil jij deze schoonheid in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Fluffy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Fluffy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Fluffy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Fluffy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Fluffy hier sponsoren.