Gino

Gino

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2020

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middel tot groot (ongeveer 55 cm en 35 kg)

▪️ Verblijft in: Roemenië

Gino is 1 van de 11 honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Knappe Gino is een super vriendelijke hond van zo’n 55 centimeter groot. Hij weegt rond de 35 kilo en is gecastreerd. Zijn paspoort is helemaal in orde en hij zou met veel plezier naar zijn voor-altijd-huisje in Nederland of België kunnen verhuizen.

Deze leuke hond is zo’n 2 jaar oud. Hij deelt zijn kennel onder andere met Linus, die u ook op onze website vindt. Ze zijn samen naar Gabriëla gekomen. Hij kan dus goed met andere honden opschieten. Met katten zou Gino getest kunnen worden. Het lopen aan de riem is iets waar Gino nog aan moet wennen en waar aan gewerkt mag worden. Zijn redder is hiermee ook aan het oefenen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Gino in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Gino zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Gino in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Gino sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Gino hier sponsoren.