Hatchi GERESERVEERD

Hatchi GERESERVEERD

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer 8 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groot, groeit tot ongeveer 53 cm

Hallo, potentiële adoptant! Maak kennis met onze prachtige Hatchi!

Hatchi is een 8 maanden oude Husky-puppy die momenteel in het asiel van onze rescuer Elena in Macedonië verblijft.

Dit vrolijke jongetje heeft een geweldig karakter. Hij is speels, vrolijk en actief. Als een klassieke Husky houdt hij van aandacht. Hij is een gepassioneerde knuffelaar en is dol op menselijk contact.

Hatchi kan uitstekend overweg met andere honden en slaagt met vlag en wimpel voor de socialisatietest. Of hij goed overweg kan met katten moet nog getest worden. Als je al een harige vriend in huis hebt, is Hatchi waarschijnlijk een geweldige aanvulling op je bestaande gezin.

Hatchi is reikhalzend op zoek naar zijn forever home en is klaar om te reizen. Wil je Hatchi een liefdevol thuis geven en hem meenemen op avontuur? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Hatchi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Hatchi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Hatchi in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Hatchi sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Hatchi hier sponsoren.


Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit