Hattie

Hattie

▪️ Reu/Teef: Hattie

▪️ Leeftijd: 9-10 maanden

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein-middelmaat 10 kilo, maar zal nog wat groeien

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Hattie werd op straat aangetroffen met haar harnas die in haar vlees gegroeid. Haar eigenaar heeft haar als kleine pup een harnas aangedaan en nooit meer afgedaan, terwijl zij volop in de groei was. U kunt zich voorstellen hoe dat eruit heeft gezien.

Inmiddels zijn deze vreselijke wonden geheeld en is Hattie bijna klaar om te reizen, aanstaande week staat haar sterilisatie gepland.

Hattie is sociaal met andere honden en leeft momenteel ook met katten samen. Ze stelt zich onderdanig op en is een zachtaardig meisje.

Wilt u Hattie een beter leven bieden, dan ze tot nu toe heeft gekend?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Hattie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Hattie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om <naam hond> in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Hattie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Hattie hier sponsoren.