Honey

Honey

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 6-7 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein tot middel (basset model, korte pootjes, lang lijf) 10-12 kg

Ik ben Honey en ik verblijf in Macedonië en heb net als mijn zusje  Toffe een lang lijf met korte pootjes. Zij mocht al haar koffertje pakken en naar Nederland vertrekken.

Ik zal uiteindelijk zo’n 10-12 kg wegen. Ik ben 6-7 maanden oud. Ze hebben ons gedumpt bij een zand- en grindwinningsbedrijf, een plek waar niets voor ons is en waar we het zeker niet overleefd zouden hebben.
Wij hebben onze socialisatieperiode gemist. Zoals gezegd mijn zus is al in Nederland en ik hoor dat zij het al hartstikke knap doet, dus ik moet dat ook kunnen, ze zeggen hier dat ik zelfs iets moediger ben dan zij. Hier in Macedonie werken ze ook al hard aan me, maar de echte stappen zullen toch in een gewoon huishouden moeten worden gemaakt.

De dierenarts zegt dat ik een beetje een overbite heb. Maar verder ben ik gezond. Genoeg over mij, laten we het eens over u hebben, want we hebben gelezen, dat er mogelijk mensen zijn die ons met liefde zouden willen ontvangen.

Zoals u dus al heeft gelezen, heb ik een stuk socialisatie gemist. Dat betekent dat u wel wat geduld met me moet hebben. Vooral de dingen niet afdwingen en rustig aan opbouwen. Een rustige plek met misschien wel een leuke en stabiele andere hond zou ik best wel waarderen. Ook een goed afgesloten tuin zou best wel handig zijn, denk ik.

Ik denk dat ik best wel te motiveren zal zijn met iets lekkers en hopelijk kan ik snel genieten van menselijke aandacht en knuffels!

Denkt u dat u me kunt helpen in het proces tot het worden van een nóg dapperdere hond? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Honey in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Honey  zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Honey in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Honey  zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.


Invulformulier voor Honey:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit