Hope

Hope

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 4-5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelgroot, 30kg, 48 cm

Verblijft in: Roemenië

Hallo potentiële adoptant, maak kennis met Hope!

Het verhaal van Hope begon in 2022 toen ze werd achtergelaten voor het opvangcentrum van onze redder Gabriela in Roemenië. Ze arriveerde in een hartverscheurende toestand, ernstig ondervoed en pijnlijk mager.

Door de liefdevolle zorg heeft Hope een ongelooflijk herstel doorgemaakt. Ze nam de tijd, maar met toewijding en voeding is ze uitgegroeid tot een mooie en gezonde hond. Hope is een middelgrote hond van ongeveer 48 cm. Ze weegt nu een gezonde 30 kg en is ongeveer 4 of 5 jaar oud.

Hope is een echte lieverd die gedijt op de aandacht en genegenheid van mensen. Ze is een speelse ziel en haar vrolijke geest zal je ongetwijfeld veel geluk brengen. Hope kan goed overweg met oudere kinderen, waardoor ze een geweldige aanwinst is voor gezinnen met tieners.

Hope kan goed overweg met andere honden en geniet van hun gezelschap. Ze staat open voor nieuwe vriendschappen en kan een geweldige speelkameraadje zijn voor uw bestaande hondenfamilieleden. Hope is echter geen fan van katten, dus een kattenvrij huis zou ideaal voor haar zijn.

Als je op zoek bent naar een loyale, aanhankelijke en veerkrachtige metgezel om je leven mee te delen, dan kan Hope de perfecte match voor je zijn. Ze is op zoek naar een familie die haar zal koesteren en de liefde en zorg zal bieden die ze verdient. Wil je Hope in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Hope in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Hope zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Hope in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Hope sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Hope hier sponsoren.